Skip to content

QLOCKTWO

EEN PRACHTIGE SAMENSMELTING VAN VAKMANSCHAP, KUNST EN EEN UURWERK

QLOCKTWO® brengt op bijzondere wijze een hommage aan de tijd. We kijken naar de tijd terwijl u in een typografische weergave een uniek kunstwerk bewondert.

Deze typografische aanduiding verbindt het moment met het geschreven woord en creëert het statement ‘HET IS HALF ACHT’. Een matrix van 110 ogenschijnlijk willekeurig gerangschikte letters vormt hiervoor de basis. Door lichtvlakken worden met de afzonderlijke letters woorden gevormd die per vijf minuten de tijd aangeven. Vier lichtpuntjes in de hoeken zorgen voor de exacte minutenaanduiding.

Dit prachtige minimalistische design is de perfecte toevoeging in ons Atelier79 winkel interieur en een zeer passende aanvulling op onze gouden sieraden en zilveren kunst objecten.

Als u buiten voor onze etalage staat en door het raam heen naar binnen kijkt, kunt u vanaf een afstand, achter in de winkel meteen al de Qlocktwo Large met puur bladgoud bewonderen. Van dichtbij is deze nog veel mooier! Kom daarom gerust binnen kijken dan vind u meteen de andere maten, in diverse uitvoeringen.

QLOCKTWO TOUCH

Touch it Love it

QLOCKTWO CLASSIC

A new sense of time

QLOCKTWO LARGE

For a greater impact

QLOCKTWO 180

Room-filling presence

QLOCKTWO WATCHES

Time in words on your wrist

Touch • Classic • Large • 180 • Watches

Bekroond met ruim twintig internationale designawards en onderscheidingen is QLOCKTWO er in vele kleuren en materialen. Van gepoerdercoat roestvrij staal tot edel bladgoud, ook is de klok verkrijgbaar in meer dan 20 talen.

Wij vertellen u er heel graag meer over in ons Atelier, waar u ook diverse modellen kunt komen bewonderen.

 

“Waar het ambachtelijke verleden samen komt met de toekomst ”

Back To Top